Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Λαθρομετανάστευση: λαθραίος μετανάστης : παρανομος

Λαθρομετανάστευση: Όταν πέφτουν οι μάσκες----

Του Σάββα Καλεντερίδη-----
Το έχουμε ξαναγράψει, η ανευθυνότητα, ο λαϊκισμός και η εξουσιομανία είναι τρεις από τις κατάρες του έθνους.-----
Πρώτα ξεκίνησαν με τη λέξη λαθρομετανάστευση. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στα ΜΜΕ κυριαρχούν είτε μεταμελημένοι, είτε παραλλαγμένοι είτε αμετανόητοι αριστεροί, κατάφεραν να δαιμονοποιήσουν τις λέξεις και να αλλάξουν ακόμα και το νόημά τους. Όταν κάποιος ανεβαίνει λαθραία στο λεωφορείο ή κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, τότε καλώς λέγεται λαθρεπιβάτης
Όταν κάποιος διαβάζει τις εφημερίδες στο περίπτερο χωρίς να πληρώσει, λαθραία δηλαδή, λέγεται λαθραναγνώστης. 
Όταν κάποιος κυνηγά λαθραία, λέγεται λαθροθήρας.
Όταν κάποιος κάνει εμπόριο λαθραίων προϊόντων, λέγεται λαθρέμπορος
Όταν όμως κάποιος μπει λαθραία σε μια χώρα, δεν λέγεται λαθραίος μετανάστης ή λαθρομετανάστης, γιατί αυτό προσβάλει την προσωπικότητά του!!!
Και τώρα, αφού πρώτα ξεκινήσαμε από τις λέξεις και συνεχίσαμε να αποκαθηλώνουμε τις βασικές αξίες που διέπουν κράτος και κοινωνία, για να τις αντικαταστήσουμε με τα αξιακά θέσφατα της Αριστεράς, αφού… διαπραγματευτήκαμε επί έξι μήνες, για να καταστρέψουμε ό,τι είχε μείνει όρθιο από την οικονομία μας και να υπογράψουμε ένα μνημόνιο κατά πολύ χειρότερο από εκείνα που υπέγραψαν οι προηγούμενοι, οι «προσκυνημένοι», τώρα δεν έρχονται αυτοί, αλλά όλοι εμείς και το έθνος ολόκληρο ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της μεταναστευτικής πολιτικής της κυρίας Τασίας και του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτών που έπαιξαν με τον πόνο των μεταναστών, λαθραίων και μη, χτίζοντας καριέρες πολιτικάντηδων, αυτών που έκαναν παιχνίδια με τους λαθρομετανάστες, σε αγαστή συνεργασία με τους διακινητές, πότε στη Βίλα Αμαλία και πότε μπροστά από τη Βουλή και στη Μεγάλη Βρετανία, παραμονές Χριστουγέννων, αυτών που αφού θα άλλαζαν την Ευρώπη ολόκληρη, θα έκαναν στους Ευρωπαίους εκτός των άλλων και μαθήματα μεταναστευτικής πολιτικής.
Και τώρα, αφού έκλεισαν την Αμυγδαλέζα, δημιουργούν μια άλλη «Αμυγδαλέζα», σχεδόν με τα ίδια υλικά και μέσα, τη φορά αυτή πιο κοντά στην Ομόνοια, για να λιάζονται οι λαθρομετανάστες καλύτερα.
Εκεί περιορίζεται η περίφημη μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ!
Και τώρα, δεν έρχονται αυτοί, όπως θα τους άξιζε, έρχεται η χώρα αντιμέτωπη με ένα τεράστιο και εθνοβόρο πρόβλημα που σε μεγάλο βαθμό δημιούργησαν οι ίδιοι, ένα πρόβλημα που κανείς δεν ξέρει τι διαστάσεις μπορεί να λάβει και κυρίως πώς θα σταματήσει!
Και επειδή πρέπει να σχεδιάζουμε με βάση το χειρότερο σενάριο, το έχουμε ξανατονίσει αυτό, μπορεί κανείς από τους υποτιθέμενους υποστηρικτές των λαθρομεταναστών να πει στους Έλληνες πολίτες τι θα γίνει αν τα δυο-τρία επόμενα χρόνια συσσωρευθούν στην Ελλάδα για παράδειγμα 10 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, σχεδόν στο σύνολό τους μουσουλμάνοι;
Έχουν αντιληφθεί ότι μέσα σε έξι μήνες έχουν αυξηθεί δραματικά οι είσοδοι λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε οποιαδήποτε χώρα από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες ή οι πρόσφυγες, για να μην παρεξηγηθεί η κυρία Τασία!
Έχουν αντιληφθεί ότι το μόνο που έχει αλλάξει είναι η πολιτική ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης, που έχει καταστήσει την Ελλάδα την πιο ελκυστική χώρα του κόσμου για λαθρομετανάστευση;
Έχουν αναρωτηθεί γιατί οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες δεν επιλέγουν την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, αλλά προτιμούν κυρίως την Ελλάδα για να πατήσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος;
Έχουν αναρωτηθεί γιατί οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες δεν προτιμούν τη Βουλγαρία, που είναι πιο ασφαλής προορισμός, αφού δεν παρεμβάλλεται θάλασσα, αλλά προτιμούν την Ελλάδα, με κίνδυνο να θαλασσοπνιχτούν, όπως προκύπτει από τους αριθμούς, που είναι ανελέητοι;
Έχουν αναρωτηθεί γιατί οι εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, χωρίς να υπάρχει πόλεμος ή άλλος κίνδυνος γι’ αυτούς, για να πληρώσουν χιλιάδες δολάρια και να έλθουν στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα;
Και μην προσπαθήσουν πάλι, εφαρμόζοντας την προσφιλή τους τακτική, του… τιποτισμού, να κρύψουν την πλήρη ανεπάρκειά τους, επικαλούμενοι την ευθύνη της Ευρώπης να λύσει το πρόβλημα που σε μεγάλο βαθμό δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι, με την ανευθυνότητα και το λαϊκισμό μας.
Γιατί αν η Ευρώπη δώσει τη λύση που εννοούν οι διανοούμενοι (sic) του ΣΥΡΙΖΑ, τότε η Ελλάδα θα συνεχίσει να αποτελεί τον ελκυστικότερο προορισμό της παγκόσμιας λαθρομετανάστευσης, με καταστροφικές συνέπειες για την πατρίδα και το έθνος.
Επιμύθιον.
Είναι γνωστό ότι η Τουρκία έχει ως στόχο να αποτελέσει τον επίσημο προστάτη όλων των μουσουλμάνων της Ελλάδας και κάνει ό,τι πρέπει γι’ αυτό. Σε κάθε τζαμί που λειτουργεί στην Ελλάδα, υπάρχει και ένας εκ Θράκης εγκάθετος της Άγκυρας. Αν δεν κάνουμε κάτι, θα έλθει η μέρα που θα χάσουμε την Ελλάδα χωρίς να προλάβουμε να ρίξουμε μια ντουφεκιά!

Σημείωση: το άρθρο γράφτηκε πριν τα γεγονότα στην Κω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails