Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δύο Έλληνες στη λίστα των κορυφαίων επιστημόνων του 2014

Άρθουρ Χριστόπουλος (αριστερά) και Χρήστος Παντελής (δεξιά).
Άρθουρ Χριστόπουλος (αριστερά) και Χρήστος Παντελής (δεξιά).
Είναι Έλληνες ομογενείς από τη Μελβούρνη και πλέον μπορούν να υπερηφανεύονται ότι πρόσθεσαν άλλη μία διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό τους.
Ο λόγος για τον καθηγητή του πανεπιστημίου Μελβούρνης Χρήστο Παντελή, που ξεχωρίζει για τις ψυχιατρικές του έρευνες και τον καθηγητή του πανεπιστημίου ΜόναςΆρθουρ Χριστόπουλο που θεωρείται από τους κορυφαίους στον τομέα της φαρμακολογίας.
Και οι δυο συγκαταλέγονται πλέον στην λίστα της Thomson Reuters με τους καλύτερους επιστήμονες για το 2014.
Πρόσφατα ο Άρθουρ Χριστόπουλος έκανε μια νέα ανακάλυψη που σχετίζεται με την κατάργηση των παρενεργειών που προκαλούν στον οργανισμό τα φάρμακα. Η επιστημονική κοινότητα υποδέχτηκε την έρευνά του με ενθουσιασμό αφού ενδέχεται να αλλάξει δραστικά τον χάρτη της φαρμακοβιομηχανίας σε παγκόσμια κλίμακα και να σώσει ζωές. Για το έργο του έχει τιμηθεί με δύο εξαιρετικά σπουδαία βραβεία, το John J. Abel Award στη Φαρμακολογία και το Michael Rand Medal.
Ο Χρήστος Παντελής από το πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, είναι επικεφαλής ενός τμήματος με 80 ερευνητές που ασχολούνται με όλους τους τομείς της ψυχιατρικής έρευνας. Ο ίδιος έχει γράψει τρία βιβλία και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 380 επιστημονικά άρθρα για τη σχιζοφρένεια, την κατάθλιψη, τον αυτισμό και άλλα σχετικά θέματα.
Πέρσι τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο «Robert Sommer» από το γερμανικό πανεπιστήμιο Justus Liebig University «για τα εξαιρετικά επιτεύγματά του στον τομέα της ψυχιατρικής έρευνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails